Vegansk Streetfoodkurs

vegansk streetfood

 
mat1 729x418  
FARGERIK OG SUNN STREETFOOD.  Foto: Tone Haugstvedt  
   
Av: Tore Asheim/Joanna Bjerga
 
   

Mari Hult skriver en av Norges største vegetarblogger. Hos Traktøren på Magasin Blå holdt Mari Hult kurs i å lage vegansk streetfood.
Mat helt uten animalske ingredienser som kjøtt, melk og egg høres jo ikke akkurat ut som det man forbinder med streetfood, hun skulle vise hvordan man kan både lage burgere, tacos og annen 'spise på farten ' mat, med spennende krydder, bønner, kikerter og nøtter.

 
   

Bedre utvalg enn før

 
Det har ikke alltid vært så lett å få tak i vegansk mat i Stavanger, men det blir enklere og enklere, ifølge Hult. - Nå kan du gå overalt og spise vegansk mat. Alle vet hva det er. Særlig de internasjonale restuarantene har mange gode veganske alternativer, sier bloggeren.  
   

Stor respons

 

Kurset, som egentlig ble planlagt litt spontant, ble fulltegnet veldig raskt. Hult ble positivt overrasket over responsen. - Det viser at det er noe som trengs, og at det er noe som folk vil gå på, sier Hult.

Tv Symbol Se hele innslaget her.

 

 
Du er her: Home Joomla 2.5 Vegansk Streetfoodkurs