Viking på topp

Vikinglederne gleder seg over "en mørkeblå bølge" som løfter økonomien i klubben. De er på norgestoppen med flest solgte sesongkort.

 
Eirik Bjørnø Stor  
Eirik Bjørnø ser lyst på klubbens fremtid. Foto: Johannes Langelo  
Av: Vebjørn Olsen, Philip Bergset og Bror Remen  

– Det ser veldig positivt ut, sier Eirik Bjørnø i Vikings markedsavdeling.

Viking har til nå solgt over 3800 sesongkort. En oversikt fra VG viser at det kun er eliteserielagene Vålerenga, Brann, Rosenborg og Molde har solgt mer en de mørkeblå . Klubben sitt mål er å selge 4500 sesongkort.

 

Mørkeblå bølge

 

I fjor hadde Viking i underkant 130 samarbeidspartner. I år har klubben målsetning å nå 160. Forrige uke signerte klubben 18 nye sponsoravtaler. Klubben har opplevd en” mørkeblå bølge” fra næringsliv i Stavanger.

– Enda flere avtaler er på vei. Vi har gjort vårt for å tenne sponsorene, sier Kjartan Salvesen i markedsavdelingen.

 

Samlingsfølelse

 

Bjørnø har måttet se flere av sine kollegaer miste jobben i løpet av innsparingsprosessen Viking har vært gjennom i vinter. Han føler fortsatt på en samlingsfølelse i klubben, og trekker frem at Brann opprettholdt tilskuersnittet den gang de selv opplevde nedtrykksesong.

– Et nedrykk er veldig dramatisk økonomisk, men det kan være samlende for en by som Stavanger.  Klubben har ikke opplevd så mye positivt på fotballbanen de siste årene. Vi er på bunn sammen , og sammen skal vi bygge oss opp igjen , sier Bjørnø.

 

 
Du er her: Home Joomla 2.5 Viking på topp