Dagens utsnitt

Etter tre uker med oppbrettede skjorte-ermer er nyhetsprosjektet 2016 over.

Vi har laget mange saker og lært mye. Nå er det tilbake til studiehverdagen uten en, tre eller fem deadlines om dagen.
Av Thomas Hansen

Fredag 11.mars 2016 legges Rogalands nest største redaksjon i dvale frem til februar 2017. Da skal de nye journalist- og fjernsyns- og multimedie-studentene få NettavisaUllandhaug, Utsnitt-TV og Radio Utsnitt ut av dvalen

Lærerikt
Før prosjektet hadde vi laget 7 saker i løpet av det første halve året. Nå har vi laget saker hver dag i tre uker. Det skal også sies at sakene generelt er mye bedre enn de vi har laget tidligere. Det spesielle og gode med dette prosjektet er at vi jobber som en vanlig redaksjon og får arbeidsrelevant erfaring. Om vi bare skulle hatt oppgaver ved siden av teoretiske studier ville vi nokk fått mindre erfaring på tre år enn vi nå har fått på tre uker.

-Det var gøy å innse at radio kunne være gøy, sa Marita Ramsvik.

-Det er mange utfordringer, vi lærer mye nytt, sa Sara Holmberg.

Samarbeid
Vi har drevet TV, radio og nettavis som har gitt oss en haug ulike oppgaver som har måttet gjøres. Og vi har måttet samarbeide med mange ulike personer og dermed blitt bedre kjent med hverandre.

-Jeg har blitt kjent med masse nye folk, sier Even Kleppa.

Slitsomt

Dagene i redaksjonen har vært lange. Morgenmøtet starter kvart over åtte og siste sending er ferdig 17.30. Men mange har blitt til 18-19 på kvelden. Den siste dagen av prosjektet gleder mange seg til å kunne sove lenger og til kortere, men mindre stressende dager.

-Det er veldig gøy, nå er jeg ganske sliten. Jeg kommer til å være glad når vi er ferdige, sier Veslemøy Lyngstad.

-Det beste er når du har fått noe på TV og kan gå hjem med en god følelse, sier Fredrik Klæth Eriksen

Takk for oss!!

Du er her: Home Joomla 2.5 Dagens utsnitt