Kald Krig

- Det er en bergodalbane ut på banen, det er rett og slett utvisninger som gjorde at vi tapte. Jeg syntes selv vi skulle vunnet denne, sier spiller Eirik Salsten.

 
krig  
Offensiven: Stavanger Oilers er aggressive i angrip, konstant press på Vålerenga helt tilslutten.  
   
Av: Thomas Johansen  
   

Det var Salsten som scoret rett under to minutter etter kampen hadde startet.

- Det er tærer på å være to mann mindre på banen, det var jo et rivaleri så vi ønsket å vinne, sier Salsten.

Det var en thriller kamp mellom rivalene Stavanger Oilers og Vålerenga, Oilers satte Vålerenga under et enormt press gjennom kampen allikevell tok bortelaget seieren 5-6 i straffeduell. Vålerenga tok Oilers for tredge gang på rad.

- Mye duell spill ute på banen, vi hadde grei kontroll på kampen og var offensive. så dro vi på oss en fem-minutters utvisning og de scoret to mål på oss, sier Stavanger Oilers trener Pål Gulbrandsen.

Se bildegalleri.

 
   

Utvisninger

 

Det hadde bare gått ti minutter da første mann ble utvist. Pucken havner i hjørnet av banen etter et skudd, Josh Soares går for å få pucken tilbake og det blir litt ampert.


Soares strekker så ut armen og treffer motspiller Stefan Espeland i hode, taklingen ble dømt usportslig og han blir utvist og sendt i garderoben.


Dette skulle vise seg å ikke være den siste utvisningen. 24 minuttet i kampen blir William Rapuzzi utvist i 2 minutter for å være usportslig.


Ti minutter igjen av kampen, blir Philippe Cornet også sendt i garderoben. Det gjør at det mangler to mann fra Oilers sin førsterekke.

 
 
sudden death untsitt
Sudden Death: Det går hardt for seg i sudden death.
 

Comeback

 

På banen ser vi Mathias Trettenes er tilbake, kastet rett ut i et rival oppgjør der han spiller bra.


Det var en god opplevelse men synd det ikke gikk veien i dag, sier Trettenes


Det tok ikke lang tid før Trettenes viste seg, det var først noen gode pasninger så han scoret nesten rett før første omgang var over.


- Det var kjekt det å gå rett inn i en rival kamp, man kjenner man får gnisten med engang og at det er alvor så det var godt, sier Trettenes.

Se resultater her.
trettnes scorer utsnitt
Straffeduell: Trettenes setter pucken rett i mål under straffeduellen.
 
Du er her: Home Sport Kald Krig