Viking ydmyket i 90 minutter

Viking måte innse at det er noen steg opp til Eliteserienivået og Bjarne Berntsen prøvde ut et nytt stopperpar i forsvar, men selv ikke Tord Johnsen Salte sammen med prøvespiller Mansour Gueye klarte å forhindre et dominerende Brann-lag.

 
Vikingstavangerlite  
Pressefoto: VikingFK  
   
Av: Adrian Hima  
   
Vestlandshallen: Selv om resultatet tilsier at det skulle ha blitt spilt en jevn kamp i Bergen så var Viking heldige som reiste hjem med et ettmålstap. Brann lekte seg til tider og vant sjansjestatestikken 11-3.  
   

Brann-press gjennom hele kampen

 

- Vi møte et godt Brann-lag som vinner forjent. Vi blir for lave store deler av kampen og er veldig misfornøyde med målene vi slipper inn. Brann fikk dessverre dominere det meste og vi ble for svake i duellene, forteller Viking trener Bjarne Berntsen.

Vikings trener oppsumerer kampen veldig greit, for allerede etter fire minutter slår Fredrik Haugen ballen over stopperparet til Viking og inn til Steffen Lie Skålevik som setter inn 1-0, og allerede ti minutter senere har Brann skapt flere muligheter langs flankene til å legge opp til flere mål uten å klare å score.

Zymer Bytyqi fikk utlignet til 1-1, men bare to minutter senere gikk Brann opp i ledelsen igjen til 2-1.

 
   

Spennende stopper i fra Skeid

 

Det er ingen hemmelighet å se at Viking trenger forsterkninger i forsvar og prøvespiller Gueye som var kaptein for Skeid i fjor i 2.divisjon fikk en travel dag på jobben med det konstante Brann-presset.

- Mansour har gitt et godt inntrykk denne uka han har vært hos oss, sier Berntsen.

Selv om Gueye må ta på seg skylden for 2-1 målet med et stygt balltap på midtbanen som gjorde at Brann fikk skapt brudd så glimtet prøvespilleren til med kvaliteter som hører til en klubb i toppen av norsk 1. divisjon. Men det er ingen i Viking som stresser med å få signaturen på plass enda.

- Nå skal vi ta noen dager og evaluere det vi har sett av prestasjoner til de som har vist seg for klubben. Det viktigste er at vi er trygge på spilleren som vi kommer til å hente inn på midtstopperplass, vi har en fire aktuelle kandidater.

 

Kampfakta

Brann - Viking 3-2 (2-1)

Treningskamp, fotball

Vestlandshallen, Åsane

Dommer: Kristoffer Hagenes, Hovding.

Mål: 1-0 Steffen Lie Skaalevik (4.), 1-1 Zymer Bytyqi (27.), 2-1 Gilbert Komsoon (29.), 3-1 Torgeir Børven (54.), 3-2 Kristian Novak (74.)

 
Du er her: Home Sport Viking ydmyket i 90 minutter