Langt steg mot semifinale

Stavanger Oilers slo Stjernen 5-2 i DNB Arena i går kveld. Med seier i neste kvartfinalekamp er Oilers klare for semifinale i NM.

 
OilersStor1  
SEIER: Tommy Kristiansen og resten av Oilers-gutta gjorde jobben i kamp tre mot Stjernen.
Foto: Tore Asheim
 
   
Av: Runar Henningsen
 
   

Onsdag kveld var det duket for tredje kvartfinalekamp mellom Stavanger Oilers og Stjernen.Hjemmelaget trykket på fra start av, og fikk uttelling ved Eirik Salsten. Han fikk pucken på venstreside, ventet keeper Tommy Johansen ut av målet, før han satte pucken kontrollert i mål.

Stjernen lot seg ikke knekke av en dårlig start. Et skudd fra Peter Wennerstrøm ble reddet, men Phillip Rondahl satte inn returen. 1-1 og jubel på borteseksjonen.

Oilers opprettholdt det spillemessige overtaket. I kampens ellevte minutt gjorde Scott Macauley 2-1 etter en flott pasning fra Christian Dahl Andersen. Flere mål ble det ikke i den første perioden, og spenningen i kampen levde i aller høyeste grad.

Jevnspilt
Andre periode ble mer jevnspilt enn den første. Fire minutter ut i midtperioden var igjen Phillip Rondahl på plass for bortelaget. Rondahl fikk pucken fra lagkamerat Lasse Fjeldstad og vippet inn utligningen til 2-2.

Oilers skulle dog svare med en gang. Igjen var Macauley involvert, da han smalt ballen inn i feltet. Henrik Medhus var først på pucken, og styrte inn 3-2 til øredøvende jubel hos de trofaste hjemmetilhengerne.

Sterkest
Stjernen var i aller høyeste grad med i kampen da tredje periode ble satt i gang. Men, seks minutter ut i andre periode, satte Eric Nystrom fart. Nystrom tok seg forbi flere forsvarspillere, men avslutningen ble avverget av bortelagets målvakt. På returen var mannen med gullhjelmen, Mark Van Guilder våken, og satte inn Oilers fjerde for kvelden. 4-2, og dette gikk veien for favorittene.

Oilers hadde full kontroll etter Van Guilders skåring. I kampens siste sekunder var det en ny poengmaskin som ville være med på leken. Dan Kissel satte pucken i åpent bur, og fastsatte sluttresultatet til 5-2.

Dermed har Stavanger Oilers vunnet tre av tre kamper, og med seier i Fredrikstad på fredag, er laget klare for semifinale i NM.


 

 
   

 

 
   
   

 

 
   
Du er her: Home Sport Joomla 2.5 Langt steg mot semifinale